Gå til hovedinnhold

Enda en award :)

Jeg er så heldig å ha fått enda en award!! Denne gangen fra Puttelull :) Tusen takk!!
Har også fått samme awarden fra Fredrikke. Tusen takk!!


Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vilenda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne awarden til seks bloggere som igjen må velge seg nye seks...


Så da vil jeg gjerne gi den til:

Kommentarer

Torill sa…
Så hyggelig da, Anette! Tusen takk :-)
Kort og Søm sa…
Tusen takk, veldig hyggelig :o)
Hilsen Fredrikke
Gry-Heidi sa…
Dette var overraskende, og kjempekoselig :) Tusen hjertelig takk !!

Klem, Gry-Heidi
En veldig koselig overraskelse :o)
Tusen takk Anette !

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)