Gå til hovedinnhold

Bursdags invitasjoner

Prinsen min blir 4 år!!! Har derfor laget flere eksemplarer av disse kortene :)
Har brukt blå/grå kartong, blått mønsterark, printet ut et ark hvor jeg har skrevet "Bursdag" mange hundre ganger, blått garn, pistol charms. Og så har jeg brukt Silhouetten min til å lage sjørøverskuta :)


Kommentarer

Irene sa…
de var utrolig stilige!!
May-Britt sa…
WOW,så flotte disse var da.
Pia sa…
Hvor er det nogle flotte invitationer
Kjempe kjempe stilige :o) !
Kort og Søm sa…
Så fine kort du har laget!! :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)