Gå til hovedinnhold

ATC kort

Nå har jeg prøvd meg på en utfordring jeg fant hos Art Pieces - utfordring #1. I denne bloggen kommer det en ny utfordring i ATC-kort hver eneste uke. Det blir spennende å se hvor lenge jeg klarer å henge med... Har laget 3 kort, siden jeg først var i gang :)
Alle kortene har brun kartong som bakgrunn, og mønsterarkene er fra Terri Conrad Designs.

På dette kortet har jeg to små halv-perler i hjørnene (ved FRED). FRED er et stempel fra Elsi. Jeg har også en blondekant på høyre side. Mønsterarket er "dottet" på kantene, med brun stempelpute.
På dette kortet har jeg tre små halv-perler i hjørnene (ved GLEDE). GLEDE er et stempel fra Elsi. Blondekanten har jeg latt gå på skrå på dette kortet. Mønsterarket er også her "dottet" på kantene, med brun stempelpute.

Her har jeg 5 små halv-perler. Disse står plassert i endene av swirlene. Også her er mønsterarket "dottet" med brun stempelpute.

Takk for at du tok deg tid til å titte. Bare spør dersom du lurer på noe :)

Kommentarer

Nydelig serie ATC'er! Hyggelig at du syntes det var så kjekt!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro
Intet mindre enn 3 atc`er, og flotte var de alle sammen. :)

Takk for at du deltar!

Klem fra Lise
Forresten, så ligger det noe til deg i bloggen min. :)
Kort og Søm sa…
Hei,
så fine kort du har laget!
Gratulerer med dagen som var, håper du hadde en flott dag!

Hilsen Fredrikke :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)