Gå til hovedinnhold

Toffifee eske

Har pyntet en Toffifee eske. Den er mitt bidrag til Kreativ Hobbys Adventsmoro 10 - Julegaver
På esken har jeg brukt RubOns "Oldemor" og håndskrift "Til verdens sprekeste". Har også brukt et av Kreativ Hobbys Oldiss-stempler på forsiden. Og 2 av deres stempler på baksiden, samt et snøkrystall-stempel på sidene. På forsiden har jeg også brukt et juletrestempel i hjørnene. Og langs hele venstre side har jeg en blondekant over mønsterarket. Har mange blomster på, som går i rød og oransje toner (litt dristig kanskje...), hvor jeg har lagt glitter på noen av blomstene :) Videre har jeg festet en charm hvor det står "Made with love" på.


Kommentarer

Anne Bente sa…
Så flott eske du har laget til din oldemor. Og takk for at du er med på vår adventsmoro. Trekningen skjer i løpet av dagen!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.