Gå til hovedinnhold

Toffifee eske

Har pyntet en Toffifee eske. Den er mitt bidrag til Kreativ Hobbys Adventsmoro 10 - Julegaver
På esken har jeg brukt RubOns "Oldemor" og håndskrift "Til verdens sprekeste". Har også brukt et av Kreativ Hobbys Oldiss-stempler på forsiden. Og 2 av deres stempler på baksiden, samt et snøkrystall-stempel på sidene. På forsiden har jeg også brukt et juletrestempel i hjørnene. Og langs hele venstre side har jeg en blondekant over mønsterarket. Har mange blomster på, som går i rød og oransje toner (litt dristig kanskje...), hvor jeg har lagt glitter på noen av blomstene :) Videre har jeg festet en charm hvor det står "Made with love" på.


Kommentarer

Anne Bente sa…
Så flott eske du har laget til din oldemor. Og takk for at du er med på vår adventsmoro. Trekningen skjer i løpet av dagen!

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.