Gå til hovedinnhold

Snart...

I dag har jeg holdt på å pynt de siste julekortene som nesten var ferdige... Venter enda på bildene som skal komme inni dem, men forhåpentligvis kommer de i morgen. Så da kan jeg kanskje gjøre alle kortene helt ferdige. Og sende dem ut. Det er et par kort som skal sendes langt av gårde, så det hadde kanskje ikke vært så dumt å få postet dem snart...


Har også noen bursdagsbok-prosjekter som jeg skulle ha gjort ferdig... hadde vel tenkt dem som julepresanger, men det er ikke sikkert de blir ferdige i tide - håper det da... Her er et bilde av en av bøkene jeg har laget ;)

Kommentarer

bente_me sa…
For ei flott bok:) Får me se inni og?

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.