Gå til hovedinnhold

Snart...

I dag har jeg holdt på å pynt de siste julekortene som nesten var ferdige... Venter enda på bildene som skal komme inni dem, men forhåpentligvis kommer de i morgen. Så da kan jeg kanskje gjøre alle kortene helt ferdige. Og sende dem ut. Det er et par kort som skal sendes langt av gårde, så det hadde kanskje ikke vært så dumt å få postet dem snart...


Har også noen bursdagsbok-prosjekter som jeg skulle ha gjort ferdig... hadde vel tenkt dem som julepresanger, men det er ikke sikkert de blir ferdige i tide - håper det da... Her er et bilde av en av bøkene jeg har laget ;)

Kommentarer

bente_me sa…
For ei flott bok:) Får me se inni og?

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.