Gå til hovedinnhold

Nok en LO...

Måtte bare lage noe nå i kveld... (du vet kanskje hvordan det er??) Så da ble det en LO fra min søsters bryllup, hun giftet seg i sommer og var bare FANTASTISK flott!! Har liftet Mette på denne her.

Skal prøve å få lagt inn flere bilder i morgen... kanskje noen detaljer... Spør hvis du lurer på noe!

Kommentarer

line sa…
Nok en flott LO fra deg. Du er virkelig i siget om dagen. Fortsett med det - så skal jeg titte innom :-)
Wow, denne falt jeg helt for. Kjempenydelig LO.

Ønsker deg et godt nytt år.

Klem, Lise

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)