Gå til hovedinnhold

Melkekartong

I dag har jeg laget en melkekartong. Den skal fylles med sjokolade, og gis bort :) Melkekartongen er laget ut fra en side jeg fant under "Mai 08" på Kreativ Hobby. Den er også laget som bidrag til konkurransen Adventsmorro 7 - la deg inspirere...Kommentarer

Åhhh, den var søt! Hvis du ikke finner ut av hvem som skal få den, så kjenner jeg en som liker godteri - bare skrik ut så sender jeg adressen min :-)
Elin sa…
Kanon kult kort du har laget :D
Mye annet flott også
Kort og Søm sa…
Hei, så fin! Kjempe god ide også :o)
Hei!

Takk for koselig kommentar i bloggen min! :)

Denne kartongen var nydelig. Har planer om å lage en, men har ikke kommet meg så langt. Det var jo lurt å fylle med sjokolade og gi bort.:)

Ha en fin dag!
Åhå, så lekker kartong Anette.Nydelige farger du brukt.
Så smart og putte godterier oppi kartongen.

Ønsker deg en finfin kveld.

Benthe
Anne Bente sa…
Så flott melkekartong! Takk for at du er med på vår utfordring :-) Hilsen Anne Bente, Kreativ Hobby
Lisbet sa…
Melkekartongen din ble kjempeflott. Heldig den som får den til jul.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)