Gå til hovedinnhold

Julekort

Nå har jeg nettopp bestilt bilder som jeg skal ha inni julekortene som er laget. Skulle ha laget et par julekort til... Men det får bli når bildene kommer. Gleder meg veldig til å lage kortene helt ferdige, blir myyye finere med bilder inni. Men jeg tenkte dere skulle få se noen av kortene som jeg har laget. Mange av kortene har jeg laget i flere eksemplarer, med kun få forandringer på.Disse to kortene er med en papir-remse over kortet, som dras ned/opp for å lukke kortet opp.


Dette kortet er litt vintage-stil. Har aldri laget slike kort før, så det var veldig spennende å prøve. Kortet er et brette-kort, med tre bretter...

Disse to siste kortene er også brette-kort i tre deler. Så får jeg plass til mange bilder inni :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.