Gå til hovedinnhold

Give-a-way

Har vært på en fantastisk side, hvor det deles ut en diger Give-a-way!! Trekning 5.januar... - AVSLUTTET

Ny blogcandy hos Melissa . Trekning 5.januar - AVSLUTTET

Kommentarer

Ellen Karin sa…
Ville bare titte innom og takke for at du følger med på bloggen vår STM Vi gleder oss veldig til å sette i gang nå. Bare noen dager igjen til første utfordring. :)

Ha en fortsatt god jul og et godt nyttår.

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)