Gå til hovedinnhold

Det siste julekortet...

Fant plutselig ut at jeg manglet et julekort... Derfor måtte jeg laget et til...

Denne gangen har jeg prøvd meg på drodling, for første gang :) Det var ganske kjekt å prøve, så jeg må nok lage noen kort der jeg prøver meg på litt mer drodling... Syns kortet ble riktig så fint med drodling på forsiden :)

Kommentarer

line sa…
Nydelig var det - helt klart at vi vil se mer av drodlingen din.
milli sa…
Åh, for et fint julekort! Så fine farger, og måten du har plassert bildene på er kjempeflott!

Klem fra
Camilla
Hei Anette !
Så utrolig masse fine ting du lager ! Utrolig kjekt å finne "nye" blogger... Takk for bestilling, har sendt deg mail ;o)
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)