Gå til hovedinnhold

Dagens bidrag

Klarer jo bare ikke å la være å lage noe, når såå mye utstyr står lagret i stua.... Burde kanskje ha tatt det ned snart, men det er så greit å ha det her :)

Dagens bidrag har blitt et kort med diverse som jeg fikk fra min hemmelige venn (Desember). Har også brukt en skisse da jeg laget dette kortet, men skissen finner jeg ikke igjen... så dere får nøye dere med kortet :)

Stempelmotivet er malt med H2O-maling (vises ikke så veldig godt...). Det er flere "diamanter" på kortet, og inni det har jeg drodlet litt (igjen...) :)

Bare spør hvis du lurer på noe ;)

Kommentarer

Ann sa…
Heehee! She is too funny! :D
Kjempefint kort ! Ha en koselig førjulshelg :o)
May-Britt sa…
Så fine kort du lager.Liker fargene du bruker veldig godt.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)