Gå til hovedinnhold

Blogcandy

Jeg fant en side med utrolig mye fint på! I tillegg inneholdt den en Blog candy, som jeg bare MÅ skrive om - den var kjempeflott! Ta en titt du også! - AVSLUTTET

Denne Blog Candy'en er nesten for god til å være sann!!! Dette er virkelig en MEGA pakke fra Charmed Crafts!! - AVSLUTTET

Kommentarer

line sa…
Tusen takk for hilsen i bloggen min. Julehjertene falt i smak hos elevene :-)

Utrolig mye flott du lager - håper det er greit at jeg legger deg til blogslista mi.

Line

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)