Gå til hovedinnhold

Adventskalender




Har laget en del juleting i det siste. Og her er adventskalenderen jeg har laget. Den er laget av 24 fyrstikkesker. Ble mange fyrstikker som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med.... Noen tips? Vel, det var iallfall veldig kjekt å lage adventskalenderen, selv om det tok veldig lang tid. Men nå er jo desember i gang, så inni hver fyrstikkeske skjuler det seg noe.... sier ikke hva....

Kommentarer

Irene sa…
Gratulerer med blogg!
Flotte kort og kalender du har laget :-)
Kort og Søm sa…
Hei, så fin adventskalender du har laget!! :o)
Hilsen Kort&Søm
bente_me sa…
Flott adventskalender:) Eg laga dekorerte ein stor eske og la fyrstikkene oppi og gav bort til farsdagspresang:) Bilde på bloggen min.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.