Gå til hovedinnhold

Lue og pulsvanter

Jeg ser det ikke er så ofte jeg tar meg tid til blogginnlegg lenger....
Jeg er her fortsatt, men er så veldig travelt opptatt med husbygging og flytting. Er så mye som må fikses, at datamaskinen får litt mer pause enn tidligere.
Men jeg strikker og scrapper fortsatt :)

Var nettopp en helg på Sætra, sammen med 19 andre fantastiske damer. En kreativ gjeng som samles to ganger i året :) Gleder meg allerede til neste tur :)

Her er en utfordring jeg fikk til treffet - å lage en tag til Nina :)
Og her er den:

Og så har et av mine kjekke tantebarn nettopp blitt 4 år!!! Og her er deler av pakken hun fikk:
En lue og matchende pulsvanter.

Leverer dette settet på utfordringen hos Pinnekroken.
Dette settet er strikket etter egen oppskrift, og har brukt garnet Sterk.
Det ble strikket under Nasjonal strikkekveld på NRK :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)