Gå til hovedinnhold

Strikket sparebørse...

I en strikkegruppe på Facebook, fant jeg ideen om en strikket sparebørse. For hvert garnnøste jeg bruker opp, legger jeg 10 kroner i sparebørsa :)
Så når 1.januar 2014 kommer, så skal jeg åpne børsa og se hvor mye som ligger i den ;) Da kan jeg også enkelt finne ut hvor mange gram jeg har strikket dette året!! Og forhåpentligvis er det noen penger der som jeg kan bruke :)

Har brukt noe restegarn jeg hadde liggende på denne sparebørsa.
Den er strikket i sportsgarn, p.nr.4
Og mønsteret er bare noe jeg fant opp på vei oppover :)
Under det strikkede er det en pringles-boks :)Boksen står plassert på kjøkkenbenken, slik at jeg enkelt kan legge på penger :)
Og - det er ikke lov å sjekke beholdningen før 1.januar!!

Leverer denne sparebørsa på utfordringen hos Pinnekroken ;)

Kommentarer

Full av Ull sa…
Jeg så også spareideen på Facebook, skikkelig lurt! Og fin strikket sparebøsse ;) Blir spennende å se hvor mye du ender opp med til slutt :)
Lisbeth sa…
Så artig! Kanskje jeg skulle gjøre det samme? Da blir det mye penger neste år :D
så stilig:) kjekk sparebørsse:)
Bente sa…
Utrolig kul ide! :)
Unknown sa…
Så smart da! I tillegg til at du jo da allerede ved strikkingen av sparebørsen, får brukt opp noe restegarn ;)
Smart med strikket sparebøsse :D Fin ble den jo også :)
Slanker garn lageret her også, likt med deg putter jeg 10 kr på bøssa når jeg har brukt fra lageret. Kan fort bli noen kr om jeg er flink :)) Lykke til med utfordringen og garn slankingen :)
enel sa…
Så flott. Jeg har fått med meg den spareidéen som har versert på fb siste måneden - men med en slik flott sparebøsse så må det jo være litt ekstra inspirerende å prøve å fylle den også ;)

Tusen takk for nok et bidrag til Pinnekrokens restegarnutfordring!

Vennlig hilsen Eirin
- Pinnekroken -

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!