Gå til hovedinnhold

Et rødt bølgemønster-sett

Fikk en bestilling på å strikke et bølgemønster-sett med baggy lue, stor hals og armvarmere. Har hentet inspirasjon fra dette settet til Drops, men har kun brukt selve bølgemønsteret. Alle mål osv. har jeg funnet selv.
Settet er strikket i mitt yndlingsgarn - Drops ekstra fin merinoull.Jeg leverer dette settet til utfordringen hos Pinnekroken. - Julegleder.
Jeg vet at hun som bestilte settet, skulle gi det til seg selv til jul :)

Kommentarer

Så flott sett du har laga:))
Kort og Søm sa…
Kjempe fint sett du har strikket :O)
God helg,
klem
enel sa…
Nydelig!
Også så fin tanke å gi seg selv en julegave da <3

Takk for et flott bidrag til Pinnekrokens Julegledeutfordring!

Hilsen Eirin
-Pinnekroken-

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!