Gå til hovedinnhold

Et rødt bølgemønster-sett

Fikk en bestilling på å strikke et bølgemønster-sett med baggy lue, stor hals og armvarmere. Har hentet inspirasjon fra dette settet til Drops, men har kun brukt selve bølgemønsteret. Alle mål osv. har jeg funnet selv.
Settet er strikket i mitt yndlingsgarn - Drops ekstra fin merinoull.Jeg leverer dette settet til utfordringen hos Pinnekroken. - Julegleder.
Jeg vet at hun som bestilte settet, skulle gi det til seg selv til jul :)

Kommentarer

Så flott sett du har laga:))
Kort og Søm sa…
Kjempe fint sett du har strikket :O)
God helg,
klem
enel sa…
Nydelig!
Også så fin tanke å gi seg selv en julegave da <3

Takk for et flott bidrag til Pinnekrokens Julegledeutfordring!

Hilsen Eirin
-Pinnekroken-

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!