Gå til hovedinnhold

2 hvite/blå julekort

Her er to julekort jeg har laget.
Fikk låne juletrediesen, men syns den var så fin, så nå har jeg kjøpt den selv :) Blir nok flere juletre ;)Har festet på små perler.... tidkrevende...
Takk til Anne Bodil for inspirasjon!!

Kommentarer

Ida sa…
Lekkert!:))
Det blir veldig delikat og flott, selv om det er enkelt!:))
Ida
Ja den er nydelig denne diesen og de var nydelige de kortene, fint med blått:)
UlrikaT sa…
Kjempeflotte kort du har laget!
Klem/
Ulrika

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)