Gå til hovedinnhold

Monsterbukse

Det er høst... og det er på tide med varmere klær.
Her er en monsterbukse jeg har strikket til en gutt på snart 2 år. Den er strikket i ullgarn, og er god og varm å ha under dressen når høststormene setter inn ;)Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så kul ullbukse :O)
klem
StrikkeDolla sa…
Hei! takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Desverre kan jeg ikke dele oppskrift, da den ikke er min egen.
Jeg har en grunnoppskrift som jeg har kjøpt, og så gjort endringer slik at den passer til motivene.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)