Gå til hovedinnhold

Karusellkjole

Da denne kjolen fra Pickles ble lagt ut, måtte jeg bare starte strikkinga med en gang... Og gjett om prinsessa er fornøyd???


Hun kan snurre hele dagen, når denne kjolen er på :)


Det hvite garnet er Drops Vivaldi, og fargene er Drops ekstra fin merinoull.
Rundt halsen og ved kanten på armene har jeg heklet en lilla kant.
Knappene har de fem forskjellige fargene som i mønsteret i kjolen.
Og siden vivaldigarnet har lite "hold", så har jeg festet kjolelivet til en hvit t-skjorte... slik at hun slipper å gå å heise på kjolen... den ble bare lenger og lenger når den ikke var festet til en t-skjorte. Men nå kan den brukes heldigvis ;)

God helg!!

Kommentarer

Så flott kjole og kjekt å se denne livlige jenta som har en flink mor:)
Ønsker deg en riktig god helg Anette:)
klem bente:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)