Gå til hovedinnhold

Karusellkjole

Da denne kjolen fra Pickles ble lagt ut, måtte jeg bare starte strikkinga med en gang... Og gjett om prinsessa er fornøyd???


Hun kan snurre hele dagen, når denne kjolen er på :)


Det hvite garnet er Drops Vivaldi, og fargene er Drops ekstra fin merinoull.
Rundt halsen og ved kanten på armene har jeg heklet en lilla kant.
Knappene har de fem forskjellige fargene som i mønsteret i kjolen.
Og siden vivaldigarnet har lite "hold", så har jeg festet kjolelivet til en hvit t-skjorte... slik at hun slipper å gå å heise på kjolen... den ble bare lenger og lenger når den ikke var festet til en t-skjorte. Men nå kan den brukes heldigvis ;)

God helg!!

Kommentarer

Så flott kjole og kjekt å se denne livlige jenta som har en flink mor:)
Ønsker deg en riktig god helg Anette:)
klem bente:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!