Gå til hovedinnhold

Karusellkjole

Da denne kjolen fra Pickles ble lagt ut, måtte jeg bare starte strikkinga med en gang... Og gjett om prinsessa er fornøyd???


Hun kan snurre hele dagen, når denne kjolen er på :)


Det hvite garnet er Drops Vivaldi, og fargene er Drops ekstra fin merinoull.
Rundt halsen og ved kanten på armene har jeg heklet en lilla kant.
Knappene har de fem forskjellige fargene som i mønsteret i kjolen.
Og siden vivaldigarnet har lite "hold", så har jeg festet kjolelivet til en hvit t-skjorte... slik at hun slipper å gå å heise på kjolen... den ble bare lenger og lenger når den ikke var festet til en t-skjorte. Men nå kan den brukes heldigvis ;)

God helg!!

Kommentarer

Så flott kjole og kjekt å se denne livlige jenta som har en flink mor:)
Ønsker deg en riktig god helg Anette:)
klem bente:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.