Gå til hovedinnhold

En rød bølgelue

Det er fredag, det er helg, og det er sol!!!!!!!!!!
Hææææærlig ;)

Og her er en rød bølgelue strikket på bestilling ;)

Den er strikket i myk merinoull, og er sånn passe baggy ;)

GOD HELG!!

Kommentarer

Charlotte sa…
Så fin denne var! Den så perfekt ut i fasongen! :)
Line sa…
Du er kjempe flink å strikke. Utrolig flott lue.
For en flott lue!! Jeg var også på jakt etter et hobbyprosjekt til høstkveldene nå, og da jeg kom ut av garnbutikken så var det visst "skappelen" ganseren jeg skulle begi meg ut på ;) Håper den blir fin :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)