Gå til hovedinnhold

Et metallkonfirmantkort

Forrige helg var vi i konfirmasjon. Jeg hadde laget dette kortet til konfirmanten ;)
Det er et posekort med metalltape som er embosset, og deretter malt med brun maling.

Framsiden:
 Innsiden:
 Baksiden:

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Super tøft!!
Har veldig lyst til å prøve metall tape, ser så gøy ut :O)

God helg,
klem Fredrikke
Kjempefint! Må lage eit konfirmasjonskort neste veke eg og, då me skal i konfirmasjon på søndag. Ønskjer deg ein fin søndag.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)