Gå til hovedinnhold

En strikket sofapute


Har strikket denne sofaputa. Har sett på flere slike strikkede puter, og syns de er så fine - og så fikk jeg bestilling på en. Nå ser jeg at jeg jo må ha noen slike selv... så da blir det vel flere :)
Str: 50 x 50 cm
Strikket i dobbelt sportsgarn fra Europris.
Farge: beige


Kommentarer

-Sanna- sa…
Wow, denne var stilig.
Ser deilig ut å legge hodet på....
Linda sa…
Kjempelekker!! Jeg har også lyst på slike puter, må vel få ut fingeren ;)
Kjempelekker pute, og noen flere slike strikker du i en fei:O) Anette:)

klem bente:)
Stinemorღ sa…
Nydelig pute!
Jeg syns det blir så flott og koselig med hjemmestrikkede puter i sofaen :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)