Gå til hovedinnhold

En strikket sofapute


Har strikket denne sofaputa. Har sett på flere slike strikkede puter, og syns de er så fine - og så fikk jeg bestilling på en. Nå ser jeg at jeg jo må ha noen slike selv... så da blir det vel flere :)
Str: 50 x 50 cm
Strikket i dobbelt sportsgarn fra Europris.
Farge: beige


Kommentarer

-Sanna- sa…
Wow, denne var stilig.
Ser deilig ut å legge hodet på....
Linda sa…
Kjempelekker!! Jeg har også lyst på slike puter, må vel få ut fingeren ;)
Kjempelekker pute, og noen flere slike strikker du i en fei:O) Anette:)

klem bente:)
Stinemorღ sa…
Nydelig pute!
Jeg syns det blir så flott og koselig med hjemmestrikkede puter i sofaen :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)