Gå til hovedinnhold

To konfirmantkort til gutt

Har laget to konfirmantkort til gutter. Sterke farger - det liker jeg :)


Og her er innsidene:

Kommentarer

Mona sa…
Kjempeflotte konf.kort. Sterke farger liker jeg også :-)

Ha en fin dag!
Klem Mona :-)
Kort og Søm sa…
Helt supert!
Den fargen likte jeg godt :O)
Klem Fredrikke
Turid sa…
Knallfine kort! Har virkelig sansen for fargene! Takk for inspirasjon. Trenger virkelig det i scrappetørken jeg er inne i :)
Ønsker deg en fin torsdagskveld.
Turid
Frisk, flott og tøfft kort:)
klem bente:)
Anonym sa…
Hærlige kort flotte sterke farger!
-Får si som Turid over her -takk for inspirasjon -har knota lenge med et "gutte-konfirmasjonskort" -får d bare ikke til!:)
Lørdagsklem fra mæ:)
Så fine kort!
Jeg har også drevet med scrappig i et par år, men det siste året har jeg ikke scrappet en ting... trenger visst noe motivasjon!! Og her inne hos deg finnes det jo :))
Anonym sa…
Så fint:)
Ha en fin mai helg:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)