Gå til hovedinnhold

Vennen min...

I februar var jeg på Papirfesten i Stavanger - en suuuuper helg!
En av konkurransene på treffet var å lage en LO med bruk av mist/maling. Og her er bidraget jeg laget - OG VANT med!!!
Tusen takk til alle som stemte på bidraget mitt - utrolig kjekt å vinne! Veldig kjekt å vite at andre også liker det jeg lager :)

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Gratulerer!
Denne var fin :O)
Det var en velfortjent seier, og den fikk min stemme ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)