Gå til hovedinnhold

Et rosa babykort...... og sliten....

Her er et rosa babykort jeg har laget på bestilling til en liten nyfødt jente :)
Bildet er hentet fra nettet.
Og så er jeg fryktelig sliten..... har vært på en super helg på Sætra, sammen med 15 andre scrappeglade damer! Tuuusen takk for en super helg alle sammen!!!
Men, en slik helg har sin pris.... nå er jeg utrolig sliten, verker i hele kroppen - blir nok mye soving og hviling denne uka... OG - jeg gleder meg allerede til neste treff!!

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så fint kort,
og det hørtes hyggelig ut med en sånn helg, selv om man blir litt sliten... :O)
Tusen takk Anette for en flott helg sammen med deg:) Ta godt vare på deg selv, og så håper du kommer deg snart. Og så er det bare å lade opp til høstens hyttetreff;)
Et nydelig kort dette. Koselig tekst du hadde inni.
Nydelig kort og kjekt å høre at treffet var gøy. så nå får du hvile og ta deg inn igjen. Kjenner meg så godt igjen i dette, men noe kjekt skal en være med på:)
klem bente:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.