Gå til hovedinnhold

Babysmåkort

Har laget en del småkort - veldig kjekt å bruke opp restepapir, eller å ha på lur om en plutselig skulle trenge et kort litt raskt :)

Disse kortene er 10 x 10 cm.


Kommentarer

Kjekt med slike flott småkort:)
klem bente
De var så kjekke disse små-kortene du laget i helgen. "Enkle" men veldig flotte, og kjekke å ha på lur. Kanskje jeg skal la meg inspurere og lage noen ;) Likte veldig godt de du laget til gutte konfirmant;) får se dem også her etterhvert:)
Pysselbus sa…
Ohh, så söta!! Kul att se att du scrappar lite igen!!

Stor kram
Linda
mange flotte kort og da har jeg noe til deg i bloggen min, som jeg håper du vil ta imot.
klem inger synnøve

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!