Gå til hovedinnhold

2 små blånisser

Det er enda en stund til jul... men disse to blånissesettene ble bestilt til to bursdagsbarn i mars/april, så da måtte jo nissene strikkes nå :)
Mine to prøvenisser var veldig godt fornøyde - og bestilte det straks til seg selv også, til jul :) Så får vi se om jeg strikker til dem også..... fornøyde var de iallfall :)
Settet består av genser, lue og votter. Lua og vottene er tovet :)


Kommentarer

Disse blånisse settene er bare så flott og skjønner godt prøvebarna og hadde lyst på de:)

klem bente:)
Anonym sa…
Skikkelig flotte!! -Nydelig posekort under her oxo:)
-og de strikka flette-veskene + luene var lekre!
Go klem, Tove

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!