Gå til hovedinnhold

Svarte flettevanter

Har strikket disse svarte flettevantene. De er av oppskriften Bellas mittens. Har strikket dem av noe restegarn jeg hadde liggende av merinoull. De ble veldig myke og gode :)
Jeg leverer disse på utfordringen hos Pinnekroken :)

Kommentarer

Grethe sa…
Jeg har noen slike. De er deilige!! Dine var jammen kjempeflotte!
Kjempefine! Har strikka nokre slike eg og. No har besteveninna mi rota vekk sitt par og, og bestilt nye. ;)
Du slutter aldri å inponere Anette, kjempeflotte vare de:)))
ladybug sa…
Disse vottene så bare super gode ut :-)

Takk for bidraget ditt i utfordringen vår.

-Pinnekroken-
Tina sa…
Så fine de vottene var! :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)