Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Ja da var det kommet en ny utfordring på Scrappekammeret :)
Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra Scrappekammeret. Det er ikke en lett avgjørelse å ta, siden jeg har vært med siden oppstarten for to år siden!! Men akkurat nå, og slik som det er, så må jeg bare koble ut litt. Skal komme sterkere tilbake igjen ;)
Her er et kort jeg har laget til utfordringen som kom i går - Tema: Barn!!
Alle DT'er har blitt sponset med charms fra Korthobby!
Kortet mitt er et nyfødt babykort :)

Kommentarer

Herlig dåpskort og flott oppsett:)
Ha en fin regnfull dag:)
klem bente:)
Hei Anette:)
Da har jeg en gave til deg i bloggen min, håper du vil ta imot den:)
klem bente:)
Angella sa…
Vakkert kort fra deg Anette... Håper du kommer snart tilbake, så skal vi se om vi får til å drive Scrappekammeret uten deg en stund:)

klem
Angella

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!