Gå til hovedinnhold

Nominert igjen - STEM PÅ MEG!

Jeg er en av de heldige utvalgte (nominerte) til utfordringen hos Pinnekroken!!! Og jeg blir SUPERGLAD om du legger igjen en stemme på meg ;)
Og tuuuuusen takk for dere som stemmer på meg!!!
Her er bidraget jeg har strikket:

Kommentarer

Selvfølgelig skal jeg stemme på deg vennen :) og så gleder jeg meg masse til neste helg og til jeg blir den heldige eier av to slike vesker :)))
Anette sa…
Takk for det Randi :)
Veskene dine ligger klare her :)
--klem--
jannda sa…
Kjempe søt veske. Var de vanskelig å lage? :)
Anette sa…
Nei den var ikke vanskelig å strikke eller montere :)
Innestemmen sa…
Elegant bidrag! Lykke til =)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)