Gå til hovedinnhold

En lilla finkjole

For en stund siden strikket jeg en liknende denne kjolen til min skjønne tantunge som ble 2 år. Men den kjolen jeg da strikket var for liten... Så da måtte jeg strikke den enda en gang, og nå passer den bedre til en 2 åring :)
Har brukt en oppskrift jeg fant på Ravelry, og akrylgarn. Rundt alle kantene har jeg heklet en svart kant.

Kommentarer

mocca sa…
Den er kjempe fin.Så flink du er,jeg får bare enda mere lyst til å lære meg å strikke klær når jeg ser denne;0)
injosa sa…
Rett og slett nydeleg kjole.
Nydeleg kjole! Heldige ho. Ønskjer deg ei fin helg.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)