Gå til hovedinnhold

En blå flettelue

Fikk i oppdrag å lage en blå flettelue til Randi Elisabeth. Og her er resultatet:

Jeg har brukt mønsteret Rose Red på denne lua. Den er strikket i ullgarn.

I mangel på en voksen modell, måtte jeg la prinsessa mi på 3 år prøve den. Ikke helt velvillig i starten, men det ble kjekkere etter hvert :)
Til slutt endte lua slik:

Kommentarer

Kjempefin lue og jente modellen ikke minst hi hi:O)
klem bente
Og den er SÅ fin og god den lua:) likeså den lilla:))) Fin modell du hadde hi hi;) Gleder meg til å få veskene:)))

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)