Gå til hovedinnhold

Blånissestrikk

Vi har allerede kommet til 2.desember - og ungene satt som lys da første episode av Jul i Blåfjell gikk i går kveld. Mamma'n var nok like ivrig.... :)
Og her er en blånissegenser og matchende lue jeg har strikket.
Str: 2 år

Samtidig vil jeg takk alle som besøker bloggen min!! Tuuuusen takk skal dere ha! Det varmer veldig å lese alle hyggelige kommentarer dere legger igjen her!!
Om kort tid vil jeg legge ut en blogcandy her - for å gi noe til en heldig besøkende ;)
Ønsker dere alle en SUPER helg!!

Kommentarer

StrikkeDolla sa…
De er så deilige de blåfjell-plaggene, og så pene!
Har ikke prøvd meg på oppskriftene selv (enda).
Jeg tenkte å prøve å strikke blåfjellvotter til voksen. vet du om det finnes oppskrift på det?
Anette sa…
Takk for hyggelig kommentar StrikkeDolla. Vet ikke om det finnes i voksen størrelse - men du kan selvfølgelig finne en tovet vott, som du strikker som blånissesettet :) Blir sikkert veldig bra ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!