Gå til hovedinnhold

En rosa monsterbukse

Endelig er monsterbuksa utlevert til mottaker, og da kan jeg publisere den her :) Den er strikket i størrelse 6 år - men med ganske lange bein, så den kan nok brukes neste vinter også...
Det var ikke lett for min 6-årige GUTT, og ta på seg en rosa bukse... den gikk lynraskt av etter fotoshoot'en ;)
Jeg har brukt Nøstebarns 3-tråds merinoull på denne, og pinnenr. 3,5
Mønster: eget
Jeg leverer denne buksa på utfordringen hos Pinnekroken - noe som varmer.

Kommentarer

Audhild sa…
Jammen allsidig du:-) Buksa var knallsøt - mottaker blir nok glad for den. PS: syns jeg kan høre protestene fra modellen ja....
Marthe sa…
Takk for din deltakelse i utfordringen.

Marthe
-Pinnekroken-

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!