Gå til hovedinnhold

To herrekort

I helga var jeg på Papirfesten i Stavanger. En kjempekoselig helg med mye kreativitet og lite søvn...

Hentet inspirasjon hos Kari på North Star Stamps, og fikk laget en del herrekort. Det er sååå vanskelig å lage fine herrekort, men disse likte jeg så godt! Her er to av kortene jeg laget:
Kommentarer

kjempeflotte kort :)endeligt har der kommet noen bilder som kan brukes til mann og gutt :):)
Knallstilig!! Kor du har kjøpt dei tekststempla? Bileta,- er det bilete du har printa ut frå nettet? Har ein del kameratar eg kan bruke traktorkort til, ser du. ;)
Stilige kort begge to:)
Sivic sa…
Blir nok noen traktorkort fra meg også etterhvert : )
Måtte jo shoppe litt hos Kari jeg også......

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!