Gå til hovedinnhold

To gode kollegaer

Her er en LO jeg laget for en stund siden. Det er meg og en god kollega på studietur i Praha i fjor høst. Vi koste oss masse, og hadde mange stopp underveis på shoppingen ;)

Kommentarer

Anonym sa…
Koselig LO! "jenter på tur" kan fort bli bra:))
-Unen sammenligning.. men -Har nettopp bestilt "jentetur" til London i desember: min datter på 11 år, min mor på 74 år og jeg:) kan bli bra d og:)
Ha en fin lørdagskveld videre:)
Go klem, Tove
Anonym sa…
UTEN sammenligning.....:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!