Gå til hovedinnhold

To enkle julekort

Her er to enkle julekort jeg laget da jeg var på Papirfesten for to uker siden. Det første er hvitt og brunt, og det andre er mer tradisjonelt rødt :)
Kobling
Liker veldig godt formatet på dette siste kortet. Har blitt mange "langete" kort i det siste :)

Leverer disse to kortene på utfordringen hos Kort og Godt. Utfordringen er å lage noe med tekst som hovedmotiv. Får håpe det nederste kortet mitt også godkjennes da :) Begge disse tekststemplene er fra Kort og Godt.

Kommentarer

Anonym sa…
To flotte kort -nydelig tekst på det øverste:)
klem fra mæ

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!