Gå til hovedinnhold

Fotball-sitteunderlag!

Jeg har leeeenge holdt på med dette sitteunderlaget. Det var forferdelig å strikke.... Pinnenr.10 og dobbelt ullgarn. Måtte ha flere smånøster, for å ikke dra trådene over til neste farge i mønsteret - for at også baksiden ble fin. Men masse rot med garnnøstene. Til slutt har jeg også heklet en svart kant rundt det hele. Dette er ikke noe jeg har lyst å strikke igjen på leeenge. Men fint ble det jo :)
Her ligger det til tørking på badegulvet, etter tovingen i maskinen.
Prinsen ble veldig godt fornøyd med resultatet :)
Jeg leverer dette sitteunderlaget på tove-utfordringen hos Pinnekroken. Før utfordringen ble lagt ut, hadde jeg strikket ca 1/4 av sitteunderlaget.
Materialpakken til sitteunderlaget er kjøpt på Gjestal ullvarefabrikk.

Kommentarer

Så utruleg stilig!! Sånn har eg lyst til å strikke sjølv og, men skjønar godt at det var herk med alle trådane.
Lene sa…
Det ble kjempe stilig da!
Laila sa…
Stilig sitteunderlag :-)
Miriam sa…
Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!

Det ble utrolig stilig da! Har tenkt på å strikke et slikt selv, men mistet litt piffen nå ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!