Gå til hovedinnhold

En lilla monsterbukse

Monsterbuksa falt visst i smak hos flere... her er min 2.monsterbukse bestilling :) Denne gangen til en prinsesse på 2 år :) Og denne gangen lilla i fargene ;)
Buksa er laget til barnebarnet til en god kollega.
Mønster: eget
Str: 2 år
Garn: 3-tråds merinoull
Pinnenr: 4
Og her et nærbilde av det sjarmerende fjeset :)
Nå har jeg startet på monsterbukse nr.3 - i rosa ;)
Jeg leverer denne buksa til utfordringen hos Pinnekroken - noe som varmer :)
Ønsker du en strikket monsterbukse er det bare å ta kontakt. Pris fra 300,-

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Helt super!
God mandag :O)
Anonym sa…
Kjempe kul bukse -og flott (ballong)lue:)
Klem fra mæ
Hei!
Såååå utrolig fin!!

Klem fra en annen Anette ;)
Jane Brit sa…
Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken med nok ett bidrag! ;)
Kjempefin bukse!

Hilsen Jane Brit
- Pinnekroken -

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Godt nyttår og "Gi bort"!!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere alle har hatt en flott jule og nyttårsfeiring! Ønsker dere alle alt godt i det nye året. Jeg vil feire det nye året og min bursdag (i dag...), med en "Gi bort" :) Har flere pakker jeg vil dele med dere. For å bli med i denne "Gi bort"-en, må du gjøre følgende: * Skriv en kommentar i kommentarfeltet - hvor du skriver hvilken premiepakke du helst vil ha (skriv gjerne en prioriteringsliste av hvilken pakke du ønsker deg). * Bli følger av bloggen min hvis du vil :) * Jeg blir også veldig glad om du vil linke til bloggen min :) Slik at flere blir med på "Gi bort"-en ;) Dette er hva du kan vinne: Premie 1: boka Julekuler fra Arne & Carlos +  150g lys blått og 150g mørk blått ullgarn Premie 2: boka Pickles favoritter + 150g brunt ullgarn   Premie 3: Scrappepakke med 1 blokk mønsterpapir (15x15) med matchende blomster. 1 pakke rub-ons. Og en stor pakke med maaange blomster f