Gå til hovedinnhold

Handlenett og etui

For 2 uker siden hadde mormor bursdag. Jeg laget et handlenett til henne og fylte det med handlevarer fra Rema 1000 :) Alt fra godteri til håndsåpe. Hun ble veldig godt fornøyd ;)

Her er det hjemmelagede handlenettet:


I handlenettet hadde jeg også en del kleenex og dette hjemmelagede Kleenex-etuiet :)

Følg med i morgen - da kommer det en ny utfordring på Scrappekammeret! Og jeg gleder meg MASSE til jeg endelig får publisere bidragene mine ;)

Kommentarer

Cathrin sa…
For en koselig gave å få, bestemødre har jo som regel alt de trenger av ting og tang så da var jo et hjemmelaget handlenett med matvarer kjempesmart. Skjønner godt hun ble veldig glad, er veldig koselig å få hjemmelagede gaver også.
Ønsker deg en flott uke! :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!