Gå til hovedinnhold

Strikket jentevest

Vi har vært på ferie en uke, så det har vært stille her en tid. Har kost oss masse, og hatt utrolig flott vær! Helt supert!

Her er en strikket vest jeg strikket like før vi reiste. Den er strikket i brun 3-tråds merinoull fra Nøstebarn, og rosa/rødt ullgarn fra Kauni. Litt ulik strikkefasthet, men ble fin likevel :)
Oppskriften på denne vesten finner du hos Pickles. Den er strikket i størrelse 3-4 år.


Kommentarer

Linda sa…
Kjempesøt i herlige farger :)
Sikkert rålekker på, stilig form på den :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!