Gå til hovedinnhold

Kleenex etui og oreo kaker

Jeg prøver fortsatt å bli venn med symaskinen... Har her prøvd med på to Kleenex-etuier. Blir nok flere av disse ;)


Og på lørdag laget jeg og prinsessa disse kjempegode Oreo-cupcakes'ene :) Jeg ville prøve ut den kremen som står i denne oppskriften. Den ble veldig god, men ble nok litt mye syns jeg.... neste gang lager jeg dem uten.

Kommentarer

UlrikaT sa…
Så allsidig du är! Jag skäms för att erkänna att min symaskin blir bara brukt på papper..
Dom cupcaksen såg ju bara för goda ut!
kram/
Ulrika
ska sei du e en multikunstner:) kjempefine klinex etui,og dei kakene så herlige og mettande ud :)snakkes snart ,nimme sg fort mandagstreff nå :)
Grethe sa…
Du er bare så kreativ! Skulle gjerne vært venner med symaskinen min selv, men enn så lenge får den klare seg med å sy i papir...

Kjempeflotte etui. Og veeeldig fristende cupcakes!
Bente sa…
Så smarte etuier! Utrolig praktisk!
Kakene ser kjempedeilige ut. Jeg skjønner at kremen kanskje ble litt over the top, men det ser i alle fall fristende ut!
Laila sa…
Så smarte kleenexetuier, og de kakene så aldeles nydelige ut. :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!