Gå til hovedinnhold

Fleecekjole til prinsessa

Ja nå har jeg og symaskinen utviklet et fint vennskap.... Måtte jo bli noe mer enn kleenex-etui og handlenett. Så her er min første sydde kjole!!

Startet på fleecekjolen i går kveld, og gjorde den ferdig i formiddag. Kjolen er i mørk lilla fleece, med rosa hjerte-fleece som jeg har sydd på. Ser at hjertene ikke er perfekt sydd på.... men det får holde :)

Kjolen passet perfekt, og prinsessa har sprunget rundt her hele ettermiddagen i den nye kjolen sin ;)
Til mønster har jeg brukt en kjole som prinsessa har fra før. Armene har jeg laget ut fra en t-skjorte hun har fra før.Og så må jeg bare ta med dette bildet - syns hun bare var såååå nydelig her :)


Kommentarer

soltroll sa…
Hei Anette! Kjempe lekker kjole du har sydd,til en herlig jente :-) Hva mønster har du brukt? Klem fra Merete
Anette sa…
Tusen takk Soltroll. Jeg har brukt en kjole som prinsessa har fra før som maler. Armene har jeg laget ut fra en t-skjorte hun har fra før.
--klem--
anita sa…
kjempelekker kjole og nydelig modell du har :-)
Anonym sa…
Kjempefin kjole! -og ei Nydelig modell frøken:))
(De cupcakesa under her såg skikkelig gode ut!)
Go klem, fra mæ
Linda sa…
Kjempe søt liten kjole, med ei like søt frøken oppi :)
Cecilie sa…
Ein nydelig kjole til ei nydelig jente, forstår godt du fikk bestilling på ein til :-)
Snuppelure sa…
Nydelig kjole <3
skulle ønske jeg også kunne sy ;)

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)