Gå til hovedinnhold

Tre vesker på bestilling

Jeg er nå ferdig med de tre veskene jeg har strikket på bestilling.
Alle tre veskene er av samme mønster som en veske jeg har strikket tidligere. Mønsteret er fra Drops, og du finner det her. Jeg har brukt pinnenr. 3 og Drops sitt lin-bomull garn.
En brun, en svart og en beige.
Blomstene har jeg strikket etter en oppskrift jeg fant i et blad. Og så er de pyntet med knapper i midten ;) Blomstene har sikkerhetsnål bak, slik at de kan flyttes eller tas av om en vil.

Etter at de var ferdig strikket, sydde jeg et for/en pose til å ha inni, slik at ikke det som er i veska faller ut (pga hullene). Og så er foret sydd fast i toppen på veska. Inni foret har jeg også sydd en liten lomme, hvor en kan ha nøkler/mobil.
Mye arbeid, men samtidig veldig kjekt :) Lager gjerne flere om noen vil ha :) Bare til å ta kontakt ;)


Jeg leverer disse veskene til bidrag hos Pinnekroken.
Da utfordringen ble lagt ut, hadde jeg strikket en halv veske.

Kommentarer

Laila sa…
Så fine vesker :-)
Miriam sa…
Takk for at du detlar i utfordringen hos Pinnekroken!

Nå gir jeg meg over altså.. Send gjerne over litt kreativitet og tid hertil! ;)
Veskene var kjempefine, og nå tror jeg at jeg skal prøve meg på en litt modifisert utgave som kanskje kan passe til bryllup :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!