Gå til hovedinnhold

En strikket veske

Det går i strikking her om dagen. Har strikket denne veska i lingarn. Blomstene er heklet i bomullsgarn. Veska er foret inni, slik at det du har i veska ikke faller ut.
Jeg har strikket to av disse veskene, og den ene har jeg tatt i bruk selv. Den andre selger jeg :) Så, vil du ha den, kan den bli din for 150,- + porto.
Størrelse på veska er ca. 25cm x 25cm.
Blomstene kan tas av - er festet med sikkerhetsnål.

SOLGT

Kommentarer

Linda sa…
Skal si du har fart på strikkepinnene for tiden ;)
Kjempelekker væske!!

Klem, Linda :)
Kort og Søm sa…
Så fin veske!
God sommer :O)
Anonym sa…
Kjempelekker veske!
(-Nyydelig LO under her oxo)
Go klem, Tove

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!