Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret!

Da har vi lagt ut en ny utfordring hos Scrappekammeret. Og denne gangen er utfordringen å lage noe til en gutt! Og så kan du ikke pynte med blomster!

Jeg har valgt å lage et konfirmantkort :)


Dette kortet har en klaff bak, som gjør at kortet kan stå av seg selv.

Kommentarer

Jorunn sa…
Så enkelt og stilig kort! Perfekte farger til en ung gutt. Ble kjempefint med nøkkelen på :)
Bodil sa…
Så stilig og kjempeflott kort :)
klem :)
Et lekkert stiligt kort jeg liker det mye:)

Tusen takk for besöket hos meg og din kommentar og jeg har sett den nye udfordringen.
Skal nå forsöke meg på et bidrag:)

Ha en kjempefin fredag och helg, klem fra Lilla Pyssel Inger:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)