Gå til hovedinnhold

Kjekk utfordring hos Scrappekammeret!

Nå har jeg publisert en ny utfordring hos Scrappekammeret! Denne gangen syns jeg utfordringen var ekstra kjekk... Lag en egen dekorasjon!!

Så jeg har laget to bidrag denne gangen ;)


Først en rampete gutt, hvor den hjemmelagede pynten er en blomst laget av gjennomsiktig bånd.Og så enda en LO av prinsen min, med bilder fra et år tilbake i tid, hos fotografen som besøkte barnehagen.

Her har jeg laget en bakgrunn på en hjemmelaget tag. Bakgrunnen er laget med glimmermist sprayet over den hullete Dottie Ann. Og så har jeg brettet et mønsterark og formet som en sirkel - denne er også sprayet med glimmermist, og tilslutt plassert en utklippet sirkel i midten. Og så har jeg laget en bakgrunn på en papirpose :)


En veldig kjekk utfordring denne her - håper mange blir med!! Gleder meg til å hente inspirasjon i alle bidragene som kommer!Kommentarer

Kari sa…
Flotte LO'er Anette. Den nederste ble jo ûberkul med tag'en og bilde bak bildet og hjemmelaget bakgrunn!

Ha en flott helg!
Klem Kari
-Sanna- sa…
Stilig.
Kanskje jeg bør hive meg på den der!
Linda sa…
Kjempeflotte bidrag!! Den nederste ble min favoritt, mye egenprodusert i knalltøffe farger :)
God helg til deg, klem :)
Flotte bidrag og mange flotte detaljer du hadde laget selv. Ha ei fine. Klem Bente.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!