Gå til hovedinnhold

Kjekk utfordring hos Scrappekammeret!

Nå har jeg publisert en ny utfordring hos Scrappekammeret! Denne gangen syns jeg utfordringen var ekstra kjekk... Lag en egen dekorasjon!!

Så jeg har laget to bidrag denne gangen ;)


Først en rampete gutt, hvor den hjemmelagede pynten er en blomst laget av gjennomsiktig bånd.Og så enda en LO av prinsen min, med bilder fra et år tilbake i tid, hos fotografen som besøkte barnehagen.

Her har jeg laget en bakgrunn på en hjemmelaget tag. Bakgrunnen er laget med glimmermist sprayet over den hullete Dottie Ann. Og så har jeg brettet et mønsterark og formet som en sirkel - denne er også sprayet med glimmermist, og tilslutt plassert en utklippet sirkel i midten. Og så har jeg laget en bakgrunn på en papirpose :)


En veldig kjekk utfordring denne her - håper mange blir med!! Gleder meg til å hente inspirasjon i alle bidragene som kommer!Kommentarer

Kari sa…
Flotte LO'er Anette. Den nederste ble jo ûberkul med tag'en og bilde bak bildet og hjemmelaget bakgrunn!

Ha en flott helg!
Klem Kari
-Sanna- sa…
Stilig.
Kanskje jeg bør hive meg på den der!
Linda sa…
Kjempeflotte bidrag!! Den nederste ble min favoritt, mye egenprodusert i knalltøffe farger :)
God helg til deg, klem :)
Flotte bidrag og mange flotte detaljer du hadde laget selv. Ha ei fine. Klem Bente.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)