Gå til hovedinnhold

Strikket skaut + armvarmere

Jeg har strikket et gammelrosa skaut og tilhørende armvarmere til et av tantebarnene mine :) Hun elsker rosa, så jeg håper dette faller i smak.
Jeg har ikke fått tatt bilde med skautet på, så bildet her blir bare liggende...

Rundt hele kanten rundt skautet har jeg heklet en pikot-kant. Dette har jeg aldri gjort før, så det var veldig spennende å se hvordan det ble.
Armvarmerne har jeg ikke brukt noen oppskrift på, så her måtte jeg rekke opp et par ganger for å få en størrelse som kunne passe. Jeg har også på armvarmerne laget en pikot-kant rundt, slik at det passer bedre sammen med skautet.

Oppskriften på skautet finner du her :) Jeg har ikke fulgt oppskriften helt, men likevel ganske så likt.

Ønsker alle en riktig flott påskeferie!!

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Kjempe fint, jeg tiper hun blir veldig fornøyd!
God påske,
klem Fredrikke
Linda sa…
Knallstilig!
Takk for at du la ut link til oppskriften, er ei lita ei her i huset som også skal få en sånn :)

God påske :)
Hilde sa…
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :o)
Så fint sett dette var. Mulig jeg må prøve den oppskriften, jeg også :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!