Gå til hovedinnhold

Et strikket påskeprosjekt

Jeg har strikket til påske...
Har laget en kurv og 4 eggvarmere. Alt var veldig stort før det ble tovet, så jeg er glad for at det krympet godt. Kurven måtte jeg tove to ganger...
Hadde ikke egg da jeg tok bildet, så det får holde med rundstykker (ja, de er frosne...) i kurven :)Jeg leverer dette strikkeprosjektet mitt som bidrag på bloggen Strikkere. Dette er en utfordringsblogg for alle strikkere! En kjempekjekk blogg, som har fått min strikking til å blomstre igjen ;) Veldig kjekt!!

Kommentarer

Marthe sa…
Så utrolig koselig at bloggen vår inspirerer deg!!

GTakk for at du er med i konkurransen!
-Sanna- sa…
Så nusselig.
Du er i skikkelig strikkemodus, skjønner jeg. Flink er du også....
Linda sa…
Kjempestilig! Så søte disse blir på påskebordet :)
Godt å se at det ikke bare er jeg som har hundre prosjekter på gang ;)
Ha en fin helg :)
Bodil sa…
næææææ...så fine da :) Koselig med litt hjemmelagd til påske .
ha en fin helg, klem :)
Koselig påske pynt :D Alltid kjekkt å lage litt selv :D

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!