Gå til hovedinnhold

Et bryllupskort

Jeg har laget et bryllupskort. Det går i hvitt og turkis, hvor det turkise er glitter-ark :) Har brukt glitterlim rundt hjertet også, for å få det til å glitre enda mer ;)

Kommentarer

ååååååååååååååå detta var lekkert :)
Grethe sa…
Så lekkert bryllupskort! Fantastisk med glitterpapiret! Og dette stempelet er så utrolig flott!
Gro sa…
Et elegant og lekkert bryllupskort du har laget, og påskeprosjektet under var helt rått! God på det meste du...

Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)